Hirdetés

Végül erre cseréli a Twitch a balhés PogChamp emote-ot

|

Rengeteg találgatás és variálás után végre eldőlt, hogy kire fogják leváltani Ryan Gutierrez mára már közismertté vált arcképét.

Hirdetés

A PogChamp kifejezést már valószínűleg az is hallotta, aki egyáltalán nem járatos a Twitch közösségének szokásaiban, hiszen ez az a mém, ami teljesen túl tudott nőni azon a platformon, amelyik eredetileg létrehozta. A PogChamp arca nagyon sokáig a profi Street Fighter játékos, Ryan Gutierrez volt, ám az esportoló politikai jellegű megjegyzései miatt a Twitch úgy döntött, hogy az ikonikus emote-nak változnia kell.

Alig egy hónapja történt, hogy tüntetők egy csoportja lerohanta az Egyesült Államok egyik legfontosabb középületét, a Kapitóliumot, amely végül sajnos emberáldozatokat is követelt, miután a tüntetés erőszakos konfliktussá fajult. Ryan "Gootecks" Gutierrez, a PogChamp emote arca kommentálta a történteket egy Tweetben, amelyben arra utalt, hogy szerinte indokolt lenne további lázadásoknak, a Twitch pedig úgy értékelte, hogy Gutierrez támogatja, és sarkallja a további erőszakos cselekedeteket, emiatt pedig úgy döntöttek, hogy leváltják az arcképét.

Hirdetés

Több közismert streamer arcát is végigpróbálgatták, bár végül egyiket sem tartották meg, ugyanis többeket zaklatni kezdtek emiatt, viszont a Twitch most végre kihirdette a győztest: az új PogChamp nem más, mint a korábban KomodoHype néven ismert emote, ami egy csodálkozó komodói varánuszt ábrázol. Ugye az új emote-ot nem a Twitch választotta ki, hanem egy közösségi szavazás eredményeképpen dőlt el, a szavazás végkifejletét pedig itt tudjátok visszanézni.

A megszállott Twitch felhasználóknak egy ideig biztosan szokni kell majd a váltást, de remélhetőleg nem ettől fog a összeomlani az oldal hatalmas közössége.

Nektek hogy tetszik az új PogChamp? Ti kit választottatok volna?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)