Hirdetés

Vetélkedőshow készül a legendás Frogger alapján

|

A '80-as évek békás arcade játéka élőszereplős műsorként születik újjá.

Hirdetés

Nemrég kiderült, hogy a Peacock (az NBC streaming platformja) berendelt egy 13 részes szériát, aminek 1 órás részeiben egy csapatnyi versenyzőt követhetünk majd. A résztvevőknek a Frogger játék által inspirált kihívásokban kell részt venniük, és ha sikerül legyűrni a feladatokat, akkor hatalmas pénznyereményekkel távozhatnak.

A Peacock most még először látni akarja a közönség reakcióját a projektre, aztán ha jól sikerül a dolog, akkor további szezonokra is számíthatunk majd.

Hirdetés

A jelentkezés már pörög, és a hozzá kapcsolódó kérdőív kifejezetten érdekes. Ha elérted a korhatárt, akkor esszékben kell bizonygatnod a '80-as évek játékai felé érzett szeretetedet (több, meglehetősen személyes dolog mellett). Úgy néz ki, hogy igazi geekeket keres a csapat, és bár örömmel jelentkeznénk a tészta testeinkkel, a forgatás Ausztráliában lesz, így kis hazánk gyermekei kevés eséllyel indulnak.

Egyelőre nincs információ arról, hogy pontosan mikor kerülhet képernyőkre a Frogger show, de amilyen furának hangzik az ötlet, mi pont annyira akarjuk látni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)