Hirdetés

Vezetés közben mobilozott a streamer, a Twitch tiltással jutalmazta a mutatványt

|

A Lamborghinijében telefonozó Adin Ross már a harmadik banját gyűjtötte be, de ez sem tartott sokáig.

Hirdetés

Az életben csak a halál, az adó és az biztos, hogy a Twitch rendszeresen szállít nekünk valamilyen kitiltásos sztorit. Júniusban például a sokakat kiakasztó műfülnyalogatós streamerek kerültek sorra, de gyakran sújt le a banhammer a felhasznált zenékkel kapcsolatos drákói szigor miatt is.

Ezúttal pedig a Grand Theft Auto V-öt és az NBA 2K-t is streamelő Adin Ross került sorra, akit korábban már két alkalommal ebrudaltak ki a platformról, meztelen tartalom és homofóbnak ítélt megjegyzések miatt. A legutóbbi banját viszont nem másért, mint a vezetés közbeni mobilozásért gyűjtötte be.

Hirdetés

A több mint 4 millió követővel bíró Ross egy július 7-i streamben pattant Lamborghini Urusának volánja mögé, az egyik barátja pedig az anyósülésről élőben közvetítette, hogy menet közben többször is a telefonját nyomogatta. Ez pedig nem csak a józan ész mentén életveszélyes játék, de a kaliforniai törvények is bűncselekményként tartják nyilván.

A törvénysértő viselkedést a Twitch irányelvei is szankcionálják, így a 20 éves streamert rövidesen harmadszorra is kitiltották. A mobilozó Ross később bocsánatot kért az esetért, és azt állította, hogy egy piros lámpánál történt a kihágás, ám a Twitterre feltöltött videók alapján ez egyszerűen nem igaz:

A Twitch mindenesetre nem szívhatta túlságosan mellre a dolgot, mert végül mindössze 2 nap és 19 óra elteltével feloldották az eredetileg 7 naposra tervezett kitiltását. A streamer július 9-én a The Daily Stardust YouTube-csatornának nyilatkozott az esetről:

"Csakis az én hibám volt. Vezetés közben írogatok, meg is ölhettem volna valakit. Twitch, helyesen cselekedtél. Még csak fel sem tűnt a dolog, mert állandóan ezt csinálom."

- hangzik el az alábbi videóban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Remélhetőleg Ross tényleg tanult az esetből, és a továbbiakban nem veszélyeztet másokat a telefonozással, még ha a Twitch nem is vitte túlzásba a büntetést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)