Hirdetés

Nem akármilyen élmény ismétlésére készülhetünk novemberben

|

2014-ben úgy jöttünk el a Video Games Live helyszínéről, hogy már alig várjuk a következő alkalmat, amire sajnos tervezettnél kicsit később mehetünk el. Idén ősszel egy kifejezetten emlékezetes koncertet kell majd felülmúlnia a csapatnak.

Hirdetés

Bár a Video Games Live már tizenegy éve képes arra a ritka teljesítményre, hogy egy szimfonikus elődaásra hozzon össze rengeteg gamert, az idei koncert mégis csak a második alkalom lesz, hogy Magyarországra látogat a buli. A budapesti bemutatkozás után pedig már nagyon vártuk vissza Tommy Tallaricót és csapatát.

Egyáltalán nem kellett csalódnia annak, aki két éve beült a koncertre, ugyanis nem csak a modern klasszikusoknak számító dalokat hallhattuk, mint például a Skyrim fő témája, a Mass Effect dallamai, vagy éppen a Journey zseniális aláfestése. Szokás szerint pár retro és klasszikus cím is befért, így a nosztalgiára hajlamosak számára valószínűleg a Secret of Monkey Islandet, vagy éppen a Chrono Triggert megidéző részek voltak az est fénypontjai.

A klasszikus hangzást és néhány modernebb elemet ötvöző előadás pedig mint már annyiszor, ezúttal is kiválóan működött, így nehéz nem egyetérteni azzal a gamerrel, aki így emlékezett vissza a showra: "életem első olyan koncertje volt, aminél kb 7-szer könnyes szemmel vigyorogtam. Köszönjük az élményt!" Szerencsére a Video Games Live csapata is rendkívül közvetlen társaság, így a koncert után is lehetett találkozni velük, ahogy egy interjút is bevállaltak itt a GSO-n.

Szerencsére hamarosan már nem csak az emlékeinkben idézhetjük fel a különleges koncertet, hiszen közvetlenül a novemberi PlayIT után ismét Budapesten kerül színpadra a nem mindennapi előadás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)