Hirdetés

Napi büntetés: teljesen tönkretettük kedvenc játékhőseinket

|

Milyen lenne a The Last of Us Ellie-je 70 évesen? Nathan Drake-et vajon nőként is ennyire imádnánk? Most mindenre megkapjátok a választ.

Hirdetés

Néhány hete robbant be mobilos fronton a Faceapp nevű alkalmazás, amelynek segítségével a saját vagy mások portréit alakíthatjuk át különböző filterek segítségével. Csinálhatunk valakiből öreget vagy épp fiatalt a férfiakat jóképűvé, vagy épp nővé alakíthatjuk, de akár hatalmas vigyorokat is rakhatunk az egyébként szomorú arcokra.

Az alkalmazás felismeri az arcokat, és mivel a helyben készített képek mellé mi is feltölthetünk fotókat, gondoltuk kicsavarjuk egy kicsit a koncepciót, és a saját képeink helyett ismert videjátékos karakterekre szabadítottuk rá a Faceappot. A fotorealisztikus ábrázolásnak kösznhetően a legtöbb esetben jól vette az akadályokat, így születtek meg az alábbi képek:

Nathan Drake (Uncharted) idősen sármos, nőként kicsit markáns

John Marston (Red Dead Redemption) pont annyira öregszik elegánsan, mint amennyire fiatalabban is jóképű, nagy különbség nincs

Marcus Fenix (Gears of War) ritka pillanata ez

Shepard (Mass Effect) gyerekfejjel, illetve nőből férfivé operálva, egyik sem túl szép látvány

Ezio (Assassin's Creed 2) sármosan öregszik

Ellie (The Last of Us) elképzeli magát idősen, majd ez kínos vigyort csal az arcára

Ciri (The Witcher 3) öregkorában is méltóságteljes

Kate Walker (Syberia) férfiként olyan, mint egy hormonbajszos Aladdin

Leon (Resident Evil) először Leonaként, majd nagypapaként pózol

Lara Croft (Tomb Raider) saját fiútestvérének is simán elmenne

Ha van kedvetek egy kicsit bohóckodni az alkalmazással, az így készült képeket feltétlen mutassátok meg kommentben!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)