Hirdetés

Ezek a játékok csatlakoztak a videojátékos Hírességek Csarnokához

|

Az olyan klasszikusoktól, mint a Space Invaders egészen a GTA 3-ig számos ikonikus játék kapta meg az elismerést.

Hirdetés

A rochesteri Strong Museumban kiemelet helye van a videojátékoknak. A World Video Game Hall of Fame-be a közönség jelölheti a kedvenceit, amelyek közül aztán néhányat választanak ki.

Ez a második év, hogy bővítik a listát olyan játékokkal, amelyek nagy hatással voltak a játékiparra, a popkultúrára vagy általánosságban a társadalomra.

Az új jövevényekkel együtt a teljes lista így néz ki: Doom, GTA 3, The Legend of Zelda, Oregon Trail, Pong, Pac-Man, The Sims, Sonic the Hedgehog, Space Invaders, Super Mario Bros. World of Warcraft.

Idén olyan játékok csúsztak le a díjról, mint a Final Fantasy, az Elite, a John Madden Football, a Pokemon Red és Green, a Civilization, a Street Fighter II vagy a Tomb Raider. Ők jövőre természetesen újra próbálkozhatnak majd.

Szerintetek melyik játéknak kellene mindenképp bekerülnie?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)