Hirdetés

Videojáték készül a Hang nélkül film alapján

|

John Krasinski és Emily Blunt horrorját interaktívabban is átélhetjük majd.

Hirdetés

Akár egy Cloverfield rész is lehetne a John Krasinski és felesége, Emily Blunt főszereplésével, valamint előbbi rendezésében készült Hang nélkül, amelyben szörnyek ugranak minden zajra, így a négytagú családnak csendben kell élnie életét.

A kritikusok és a nézők is meg voltak elégedve a 2018-as filmmel, olyannyira, hogy nem csupán a folytatását mutatták be idén, de egy spin-offot is bejelentettek hozzá, amely tovább magyarázhatja a film világában történteket. 

Hirdetés

Ezen kívül készül egy videojáték is a Hang nélkül alapján, amelyet egy Montréalban székelő stúdió, az iLLOGIKA készít (a csapatban olyan munkatársakkal, akik dolgoztak a Rainbow Six és a Far Cry szérián is a Ubisoftnál), valamint a World War Z-t is egyengető Saber Interactive ad ki - jelentette az Eurogamer. A projekt egy sztorira fókuszáló horrorkaland lesz, amelyben a közlemény szerint olyan eredeti történetre és játékmenetre számíthatunk, amely "megragadja azt a lenyűgöző feszültséget, érzelmet és drámát, amelyről a filmek híresek". Jól hangzik, de csak egy logót tudtak mutatni róla:

Egyelőre nem tudni, hogy a Hang nélkül videojáték milyen platformokra fog megjelenni, de az biztos, hogy valamikor 2022-ben várható az érkezése. Várhatóan még idén további információkat is kapunk majd róla, talán - de ez csak spekuláció a részünkről - a decemberi The Game Awardson. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)