Hirdetés

Videojáték készül Zack Snyder következő netflixes filmje alapján

|

Nem mobilokra szánt, hanem nagy költségvetésű projekt lesz.

Hirdetés

A Netflix már egyértelművé tette egy ideje, hogy komolyan szeretne ráfeküdni a videojátékokra is a filmek, sorozatok és egyéb szórakoztató műsorok mellett, saját szekciót is kaptak ezek a tartalmak a platformon, jelenleg pedig számos projektje készül belsős és külső csapatoknál egyaránt. 

Ezeknél azonban jóval nagyobb volumenű az a koncepció, amelyet Zack Snyder álmodott meg. Az Igazság Ligája, a 300 és A holtak hajnala rendezője korábban zajos sikert aratott a netflixes zombis filmjével, A halottak hadseregével, és következő filmjének, a Star Wars filmként indult Rebel Moonnak is ez a streamingszolgáltató ad majd otthont. Egyfajta űrwestern lesz ez, amelyet nagyban inspirált George Lucas franchise-a mellett Akira Kurosawa munkássága is, a szereplőgárdába pedig olyan neveket sikerült megnyernie, mint Charlie Hunnam, Sofia Boutella és Djimon Hounsou.

Hirdetés

A Rebel Moon fontosságát mutatja, hogy Snyder a The Nerd Queens podcast új adásában elárulta: egy képregény és egy animációs rövidfilm mellett egy szerepjáték is készül a film univerzumában, amit szó szerint őrületesnek nevezett.

Szerinte hatalmas, intenzív és magával ragadó lesz, és bár azt nem árulta el, hogy ő milyen szinten folyik bele a munkálatokba, ahogyan azt sem, hogy melyik stúdió dolgozik rajta, de azt igen, hogy a fejlesztőknek elmesélt mindent, amit csak a Rebel Moon "realizált univerzumáról" tudni lehet, és hogy egy olyan drabális méretű RPG-re gondoljunk, ami már szinte nevetséges, szóval minden bizonnyal egy nagy kiadó áll mögötte. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Lehetséges, hogy maga a Netflix? Tavaly novemberben egy álláshirdetés buktatta le, hogy egy AAA-kategóriás, PC fókuszú, szolgáltatásalapú játék fejlesztése folyik a felügyeletével, az új cím munkálatait pedig az a Chacko Sonny felügyeli, aki az Overwatch vezető producere is volt. 

A Rebel Moont a tervek szerint december 23-tól nézhetjük majd a streamingplatformon. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)