Hirdetés

Sosem találnád ki, melyik videojáték térképe terül el 161 ezer négyzetkilométeren

|

A The Witcher 3 132 négyzetkilométeres játéktere a kanyarban sincs a legnagyobb térképekhez képest.

Hirdetés

Játék közben hatalmasnak, már-már túlzottan is óriásnak tűnhetnek a mai nyílt világú címek térképei. Most összehasonlították az utóbbi pár év legnagyobb terepen elterpeszkedő játékait és a régi nagy klasszikusok. Nem várt eredmény született. 

Hirdetés

A GAMINGbible oldalán futottunk bele az alábbi videóba, amely megmutatja, kedvenc játékaink térképei hány négyzetkilométernyi területet fednének le a valóságban. A hamarosan megjelenő Assassin's Creed Odyssey és szerepjátékok rajongóinak örök kedvence, a The Witcher 3: Wild Hunt is előkelő helyet kapott a listán, de arra talán nem sokan számítottatok, hogy a felsorolás első helyére 1996-os cím kerül. Bizony, a The Elder Scrolls II: Daggerfall játékterülete több mint 161 ezer négyzetkilométer - csak az összehasonlítás kedvéért: hazánk 93 ezer négyzetkilométeren terül el. 

Persze a Daggerfall még egészen másképp festett, mint a mai modern nyílt világú címek, de azért így is megérdemel 22 év távlatából is egy hatalmas tapsot Bethesda Softworks csapata. Dimitris Galatas előtt pedig szintén le a kalappal, ő készítette le a fenti videót. 

Számotokra fontos, hogy egy videojátékban hatalmas legyen a bejárható terület? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)