Hirdetés

Videojátékok, amelyek ijesztő pontossággal jósolták meg a jövőt

|

A videojátékok története sokszor fikció, ami az alkotók fejéből pattan ki, de előfordul, hogy ez a fikció rövid időn belül valósággá válik.

Hirdetés

Bár rengeteg fantasy játék van a piacon, nagyon sok fejlesztőcsapat a való világból merít ötletet készülő projektjéhez. Politikai összeesküvés-elméletek, tudományos áttörések, kirobbanófélben lévő háborúk szolgáltatják az alapanyagot a történethez, aztán a történelem néhány évvel később a fejlesztőket igazolja.

Az Outside Xbox csapata most olyan játékokat gyűjtött össze, amelyek jövőbeli eseményeket jósoltak meg. Vannak kevésbé pontos, de azért elég jelentőségteljes jóslatok (mint például a Perfect Dark által felvezetett amerikai elnök), és olyanok is, amelyek a legapróbb részletekig eltalálták, hogy mi fog történni. 

Már csak abban reménykedhetünk, hogy néhány év múlva egy hasonló gyűjtésbe nem kerül be a The Last of Us vagy a Fallout.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)