Hirdetés

Videojátékra költötte a kampánypénzeket egy amerikai politikus

|

Több mint 350 ezer forintot költött el digitális vásárlásokra.

Hirdetés

Az amerikai választási kampánynak vannak érdekes pillanatai, amelyek közt mindenképp érdemes megemlíteni Duncan Hunter kongresszusi tag esetét is.

Azon már nem feltétlen lepődünk meg, hogy a politikusok nem arra költik a pénzt, amire kéne, de az viszonylag ritkán fordul elő, hogy valakit azon kapnak, hogy a kampányra szánt összeget videojátékra költi. Hunter két hónap alatt összesen 1302 dollárt (358 ezer forint) költött el Steames játékokra, amelyeket a hitelkártyáján visszafizetendő személyes kiadásként könyveltek el. Csak épp elfelejtette őket visszafizetni.

A politikus most azt mondja, a fia vásárolt meg egy játékot, a többi trankazkciót pedig illetéktelenül hajtották végre azután, hogy megpróbálta letiltani a szolgáltatást (hát persze). A tranzakciós lista szerint összesen 68-szor vettek le pénzt a számlájáról, a legolcsóbb vásárlás 5, a legdrágább 96 dollár volt. Hunter most megpróbálja visszakövetelni a pénzt, ehhez azonban valószínűleg a Valve-nek is lesz egy-két szava.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)