Hirdetés

Világhírű énekes csatlakozott a Life is Strange tévésorozat stábjához

|

Továbbra is napirenden van tehát a Square Enix érzelemdús kalandjátékának adaptációja.

Hirdetés

Senki ne érezze magát rosszul, amiért nem emlékszik arra, hogy élőszereplős sorozat készül a Dontnod sikeres franchise-a, a Life is Strange alapján, hiszen már öt éve annak, hogy bejelentették az adaptációt.

Akkor megtudtuk, hogy a feldolgozásért a Legendary Pictures és a dj2 Entertainment kettőse felel, azóta viszont nem adott magáról életjelet a projekt, miközben videojátékok tekintetében kapunk felújítást (Life is Strange: Remastered Collection) és vadonatúj részt (Life is Strange: True Colors) is. Úgy tűnik azonban, hogy a bizonytalanságnak vége.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter jelentése szerint továbbra is készül a Life is Strange sorozat, ráadásul a Legendary Pictures nem akármilyen executive producerrel egyezett meg a projekthez való csatlakozásról: a világhírű kanadai énekes és dalszerző, Shawn Mendes felel majd a széria zenei részéért. Mendes olyan slágereket jegyez, mint a Treat You Better, a There's Nothing Holdin' Me Back, az If I Can't Have You és a Señorita, a Life is Strange esetében pedig nagyon sokat tesz hozzá az atmoszférához a soundtrack, így mindenképpen biztató, hogy egy profi felel majd a dallamokért. 

Mendesen kívül két további produkciós cég is csatlakozott az adaptációhoz. Az egyik a sajátja, a Permanent Content, a másik pedig az Anonymous Content, amely olyan sorozatok gyártásából vette ki a részét, mint a 13 okom volt és A törvény nevében (True Detective).

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)