Hirdetés

Atlasz készült a legismertebb játékbeli városokkal

|

A méretes gyűjtemény nem csak térképeket, de érdekes tényeket, rajzokat, is tartalmaz a kedvenc sorozataink legnagyobb városairól.

Hirdetés

Konstantinos Dimopoulosnak köszönhetjük ezt a tényleg súlyos atlaszt, ami virtuális világaink ékköveit foglalja magában. A GTA V Los Santosától a Yakuza Kamurochóján át New Vegasig minden benne van, ami számít

Hirdetés

Minden városhoz tartozik egy komoly leírás, dizájneri döntések mögötti magyarázat, az alapjukként szolgáló helyszínekkel kapcsolatos adatok, és persze minden fontosabb látványosság vagy említésre méltó helyszín fel van tüntetve a térképeken.

A könyvet még nem lehet megrendelni, egyelőre a terjesztéshez folyik a gyűjtés. A projektet az Unbound.com oldalon lehet támogatni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)