Hirdetés

Visszakapta Twitch-csatornáját a TheVR

|

Két nap után megoldódni látszik a TheVR csapatának problémája, de azért még maradtak megválaszolatlan kérdések.

Hirdetés

Igencsak kellemetlen időszak lehetett a mostani a WeAreTheVR csatornát üzemeltető srácok számára, miután a Twitch több más streamerrel egyetemben elmeszelte őket. Mindez a három jogsértési figyelmeztetés után automatikusan bekövetkező tiltás keretében történt, noha a pontos okok nem ismertek túl azon, hogy az Apple jogait kezelő cég lépett fel követeléssel velük szemben.

Hirdetés

Mindenesetre még 24 óra sem telt el azóta, hogy szárnyra kapott a rajongókat elkedvtelenítő hír, Jani és Pisti a Facebookon közzétették, hogy indoklás nélkül ugyan, de a Twitch visszaadta a csatornát. Tehát miután kiheverték a srácok a sokkot, folytatódik részükről a tartalomgyártás már jövő hétfőn. Egyúttal pedig remélik, hogy részletes tájékoztatást kapnak úgy a Twitchtől, mint az Apple-től, hogy miért született végül ez a döntés. Elvégre nem árt, ha tudják, mihez kell tartaniuk magukat a jövőben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)