Hirdetés

Visszaszerezte a család azt a közel hatmilliót, amit fiuk Twitch-streamereknek adományozott

|

Véget ért a rémálom, de könnyen lehet, hogy ehhez a nyilvánosság segítsége is kellett.

Hirdetés

Pár hete írtunk arról, hogy egy fiatal srác szülei összes vagyonát, összesen 19870,94 dollárt adományozott el Twitchen mindenféle streamereknek június 14. és 30. között. Akkor sem a bank, sem a Twitch nem volt hajlandó segíteni, viszont egy friss beszámolóból kiderült, hogy az oldal pénzügyi partnercége, a Xsolla közbenjárásával végül meg tudták oldani a problémát.

Hirdetés

Már csak néhány száz dollár hiányzik, a többi visszakerült, és az anyuka ezért is hálás, nem fog a maradék után rohanni. Elmondta a Dot Esportsnak, hogy legjobban a Twitch tétlensége aggasztotta, ugyanis nem kapott választ még a cég ügyvezetőjétől és az Amazon jogi csapatától sem - érdekes módon miután kitöltött egy online kérdőívet, fia fiókját azonnal lezárták, így "elvesztek a tranzakciós információk". A gyermek megbánta tettét, terápiára jár, naponta egy órát játszhat felügyelet mellett, a Xsolla pedig letiltotta a fiókját, hogy ne tudjon többet streamerekre költeni.

Például ezért is fontos, hogy az #oszdazészt kampány cikkeit megosszátok azokkal, akiknek szüksége lehet rá. Az ott található írások mindenkinek segíthetnek elkerülni az ilyen kellemetlen helyzeteket, és augusztus folyamán jönnek még újabb és újabb hasznos tanácsok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)