Hirdetés

Visszatér a Driver, és bár nem mobiljátékként, így sem teljes az örömünk

|

A Ubisoft megtalálta a megfelelő partnert a versenyjátékának adaptálásához.

Hirdetés

Rákapcsolt a Ubisoft filmes részlege, hiszen számos projektről derült ki, hogy készül vagy éppen kapott helyzetjelentést. A The Division filmváltozatának élére például a Felhőkarcoló és a Red Notice rendezője került, a Netflixre Assassin's Creed sorozat jön, az animációs Splinter Cell szériából képet is kaptunk, a Werewolves Within filmet pedig már nézhetjük. 

Hirdetés

A vállalat most bejelentette, hogy televíziós show készül az ismert versenyjátéka, a Driver alapján, amely eredetileg 1999-ben jelent meg PlayStation 1-re és PC-re, majd kapott több folytatást is. A széria legutóbb 2014-ben bővült új résszel, akkor egy free-to-play mobiljáték, a Driver: Speedboat Paradise jelent meg. Azóta viszont nem nagyon volt mozgolódás a franchise körül, szóval mindenképpen jó jel, hogy a Ubisoft nyitott a Driver feltámasztása felé, amiben a videojátékokra fókuszáló streamingszolgáltatás, a Binge lesz a partnerük.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Erre a platformra készül egy élőszereplős Driver show, amelyért az az Allan Ungar fog felelni, aki a Nathan Fillion főszereplésével készített Uncharted rajongói filmet rendezte. Ungar elmondta, hogy a franchise régi rajongóiként izgatottan várják, hogy eredeti, prémium és történetmesélésben gazdag élményt nyújtsanak, amely izgalmas útra tereli a rajongókat és az újonnan érkezőket.

További részleteket később árulnak majd el a projektről. Ti mit szóltok hozzá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)