Hirdetés

Saints Row - nem akárki készítené a filmadaptációt

|

Nagyon úgy néz ki, hogy a korábban halottnak hitt Saints Row mozis adaptáció mégis elkészülhet, ráadásul már rendezőt is sikerült találni a projekthez.

Hirdetés

A THQ fejesei már nagyjából a Saints Row-sorozat második része óta szeretnék filmre vinni a széria történetét, viszont a 2012-es csőd ezt az ötletet is magával rántotta, a jogokat birtokló Koch Media pedig nem nagyon látta benne a fantáziát. Most mégis megtört a jég.

Hirdetés

A legújabb jelentések alapján nagyon úgy néz ki, hogy a Saints Row film a Straight Outta Compton rendezéséért felelős F. Gary Gray rendezésében valósulhat meg, ami azért lehet szerencsés, mert így olyan ember kezébe került a gyeplő, akinek már van tapasztalata a gengszterfilmek terén. Ennél több részletet eddig nem lehet tudni, viszont az kiderült, hogy az író Greg Russo lesz, aki a jelenleg készülő Mortal Kombat adaptáció forgatókönyvét is jegyzi.

Hogy a film miről is fog pontosan szólni, arról jelenleg csak spekulálni lehet, mert míg az eredeti koncepcióhoz a sorozat második része adta volna az alapot, azóta több epizód is megjelent, ami ugyebár egészen őrült irányba vitte el a szériát.

Ti hogyan tudnátok elképzelni egy igazán jó Saints Row filmet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)