Hirdetés

Úgy tűnik, egy kutya is lehet cosplayer

|

Egy shiba inu kiskutya cosplayben is legalább olyan bizarr, mint a jól ismert mémeken.

Hirdetés

A nagyobb gamer rendezvényeken is divat teljes cosplayben vagy kiegészítőkkel részt venni, illetve nagyon sok helyen rendeznek versenyeket is különböző kategóriákban (például a PlayIT-en is). A jelenség annyira széleskörű, hogy sokan a környezetüket is bevonják a mókába, így az emberi cosplayerek után már állati versenytársaik is megjelentek.

Bár mi is nagy rajongói vagyunk a kreatív cosplayeknek, ma egy igazán rendhagyó jelmezes alakba futottunk bele egy shiba inu kutyus személyében. Tudjátok, ilyen fajta kutya díszeleg a doge mémeken is. A cuki kiskutya az Overwatch népszerű karaktereinek jelmezeit öltötte magára, a végeredményt pedig ti is meg tudjátok nézni az alábbi galériában. Más kérdés persze, hogy vajon az öleb mennyire élvezte ezt az egész kalandot. Such wow, very kiskutya, much cosplay.

Ha túltettétek magatokat mindezen és még bírjátok, akkor érdemes szétnézni a kutyus Twitter oldalán is, ahol kiderül, hogy mellékállásban festéssel is foglalkozik. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)