Hirdetés

Vujity Tvrtko fia World of Warcraft Guinness-rekorder lett, de azonnal meg is döntötték a csúcsát

|

Egy kanadai rekorder még Vujity-Zsolnay Barnabást is lekörözte, az új bajnok közel két napon át WoW-ozott.

Hirdetés

Vujity Tvrtko fia, Vujity-Zsolnay Barnabás abban a boldog tudatban tette félre az egeret és a billentyűzetet a hawaii Honoluluban, hogy Guinness-rekorder lett, és 39 óra 36 perces World of Warcraft játékidejével ő az új bajnok. Ezzel Ian Haimes 2017-ben beállított, 32 óra 36 perces rekordját döntötte meg. Igen ám, csakhogy Barnabás rekordkísérletével párhuzamosan más is csúcsra tört.

A kanadai Mathieu Gamache nem kevesebb, mint 44 óra 44 perc 44 másodpercen át nyomta a World of Warcraftot, mindezt pedig a Twitchen közvetítette, teljesen egyértelmű bizonyítéka van tehát arra, hogy ő az új rekorder.

Hirdetés

Gamache eredetileg úgy tervezte, hogy "csak" 32 órán át fog játszani, de a fülébe jutott, hogy valaki más is rekordkísérletre készül, és úgy tudta, ellenfele 44 órán át tervezi nyúzni a Blizzard MMORPG-jét - ezért döntött úgy, hogy ő egészen 44 óra 44 perc 44 másodpercig elmegy. Nem lehet tudni, hogy Barnabás rekordkísérletéről szerzett-e tudomást. Kisebb pihenőket azért egyébként Gamache is beiktatott, a szabályok szerint 60 perc játék után pihenhetett 10 percet, végül összesen 3 óra 7 percet pihent.

Vujity-Zsolnay Barnabás apja Facebook posztja alapján négy éven át tervezte és hét hónapon keresztül készítette elő a mostani WoW maratont. Akciójával a kórházban ápolt gyermekekre akarta ráirányítani a figyelmet, bevételét pedig gyermekkórházak megsegítésére ajánlotta fel.

Nyitókép: Facebook/Vujity Tvrtko
 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)