Hirdetés

Warcraft film - a legújabb tévés előzetes is elég akciódús (videó)

|

Újabb jelenetekkel érkezett meg a Warcraft: A kezdetek mozi legújabb tévészpotja, amelyben egy gigászi összecsapásba pillanthatunk bele.

Hirdetés

Minden porcikánk azért fohászkodik, hogy a Warcraft film jó legyen és végre megtörje a felemás játékadaptációk átkát, de egyelőre még bizonytalanok vagyunk azzal kapcsolatban, hogy mit várhatunk Duncan Jones (Forráskód, Hold) rendezésétől.

Persze amikor kapunk egy újabb trailert vagy videót, akkor mindig kicsit bizakodóbbak vagyunk, olyankor előtör belőlünk a rajongó gyermek. Pontosan ez a helyzet a Warcraft mozi második tévéreklámja esetében is, amely az elsővel ellentétben tud újat mutatni, de inkább nem lőnénk le egyetlen pillanatot sem. Nézzétek csak: 

A Warcraft: A kezdetek május 26-án kerül a hazai mozikba, a főbb szerepekben Travis Fimmel, Ben Foster, Dominic Cooper, Robert Kazinsky, Toby Kebbell és Paula Patton. A Warcraft II hangjaival ellátott trailert persze a fenti videó sem überelheti. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)