Hirdetés

Még van remény a Warcraft film folytatására

|

Ugyan a Warcraft: A kezdetek nem hozott olyan pénzügyi sikert, ami Holywoodban garantálja a folytatást, a film rendezője még nem adta fel a reményt.

Hirdetés

A legutóbbi beszámolók szerint a Warcraft: A kezdetek néhány millió dollárral elmaradt attól a 450 millió dolláros bevételi szinttől, ami ahhoz lett volna szükséges, hogy visszahozza a stúdió költségeit. Ennek ellenére sokan még mindig egy esetleges folytatásban reménykednek - amit a film is előkészített - és úgy tűnik, még Duncan Jones is köztük van.

A rendező már korábban is tett olyan nyilatkozatokat, amik alapján egyértelmű, hogy szívesen dolgozna egy második Warcraft mozin is, sőt, már a sztorival kapcsolatosan is vannak tervei. Ennek ellenére a Blizzard filmes partnere, a Legendary Pictures nem siet, hogy bejelentse, mi is lesz a tervezett széria sorsa. Ennek valószínűleg az az oka, hogy még ők maguk sem döntöttek, legalábbis Jones-t nem értesítették arról, hogy elkészülhet-e a második film.

"Imádnám, ha össze tudnánk hozni! Még a Legendary válaszára várunk"

- írta a rendező egy rajongói kérdésre a Twitteren.

Mit gondoltok, Jones túl optimista, vagy tényleg van még esély egy újabb mozis Warcraft-feldolgozásra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)