Hirdetés

Eredeti Warcraft filmes kellékekre licitálhatsz

|

Ha szeretnéd a film világának térképét, vagy a Szövetség zászlóját a faladra tenni, akkor kezdd el feltörni a malacperselyedet.

Hirdetés

A Prop Store egy újabb nagyobb aukciót tart hivatalos, filmes kellékekkel. Ezúttal a WarCraft: Kezdetek relikviáit fogják kiárusítani, és bár még júliusig nem fog felkerülni a teljes kínálat, amit eddig láttunk az meglehetősen csalogató.

Hirdetés

Khadgar öltözéke, Lothar pisztolya, elf katonák páncélzata, és még sok minden más lesz kapható az aukción. A jelenlegi listát ezen az oldalon találjátok. A teljes kínálat majd az aukció startjakor, július elsején fog felkerülni, de mivel hivatalos kellékekről van szó, így akármit is választanál, komoly árakra kell számítanod. Az aukción való részvételhez itt lehet regisztrálni.

Egyelőre nincs hír arról, hogy készülne második WarCraft mozi, Duncan Jones pedig jelenleg más projektekkel van elfoglalva. Könnyen lehet, hogy ezek lesznek az első és utolsó, a franchise-hoz tartozó filmes relikviák.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)