Hirdetés

Égitest- és pusztításméregetésbe kezdett a Warcraft és a Final Fantasy Twitter csatornája

|

Fantasztikus párbaj zajlott le a napokban Twitteren, melynek keretében a Warcraft és a Final Fantasy hivatalos csatornái hadakoztak, hogy meggyőzzenek egy játékost arról, melyiküket válassza.

Hirdetés

Marketingeseknek különösen érdemes ránézni az alábbi tweetekre, ugyanis tökéletesen megmutatják, hogyan lehet érvelni a másik sértegetése nélkül, kedvesen, gifekkel. 

Április 5-én egy S1N3N nevű twitterező azt írta, nem tudja eldönteni, a World of Warcraftot vagy a Final Fantasy XIV-et válassza-e, mert mindkettő csábító. Először a warcraftosok csaptak le a lehetőségre, hogy elmondják, játékukban lehet szemből lézersugarat lőni, és igazából már önmagában ezért megéri emellett dönteni.

Ezt a Final Fantasy XIV-esek épület méretű meteorral próbálták leérvelni.

A gifraktárban nyilván volt olyan gif, amivel erre tökéletesen lehetett reagálni - Gul'dannak van egy-két szava ahhoz a meteorhoz.

És ezzel nem lett még vége.

A holdpusztítás után eljutottunk a világok rombolásáig.

Végül a Final Fantasysok kedvesen felajánlották segítségüket az azerothiaknak.

Reméljük, S1N3N-nek sikerült döntenie, mi mindkettőt (és kommunikációs csapataikat is) ugyanúgy szeretjük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)