Hirdetés

Készül egy Warhammer 40K antológia

|

Ha nem is egyszerre, de két sorozat is készül a Warhammer sci-fi univerzumából.

Hirdetés

Tavaly kiderült, hogy egy élőszereplős Warhammer 40 000 sorozat formálódik épp, amit Frank Spotnitz (The Man in the High Castle) rendez és az Eisenhorn könyveken alapul. A Warhammer hivatalos közösségi oldalán bejelentkeztek a franchise fejesei, és tudtunkra adták, hogy valójában nem is egy szérián dolgoznak. A második projekt egy antológiaszéria lesz.

Hirdetés

Andy Smillie, a Warhammer Media fejese a következőket tudatta a közösséggel:

"Nem titok, hogy van pár izgalmas projektünk készülőben. Épp animáljuk az Angels of Death-t, dolgozunk az Eisenhorn élőszereplős sorozaton, és elkezdtünk tervezni egy antológia-szériát. Igazából az utóbbit hagyjuk is, az még nincs bejelentve."

Elmondta, hogy szeretnék több oldalról megközelíteni a rajongókat, és el akarják érni, hogy amikor a Warhammer logót látjuk, akkor bízhassunk az adott termék minőségében. Sajnos ezen felül nem mesélt az antológiáról, így csak annyit tudunk, hogy készül.

Ti mit szóltok, hogy tetszik a Warhammer franchise jövőképe?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)