Hirdetés

Letépi az arcod a rajongói Warhammer 40,000 projekt befejezése

|

Közel egy évet kellett várni a lezárásra, de végre elérhető az Astartes kisfilm ötödik része is.

Hirdetés

Tavaly nyáron számoltunk be arról a zseniális Warhammer 40,000 kisfilm-sorozatról, amit mindösszesen egyetlen egy rajongónak köszönhetünk. 2019-ben már négy rész elérhető volt a szériából, de értelemszerűen nem haladt gyorsan a projekt. Most mindenesetre befutott az Astartes címet viselő rajongói alkotás ötödik epizódja is. 

Hirdetés

Megérte ennyit várni a folytatásra, hiszen a korábbi egy-két perces részekkel szemben az ötödik, befejező epizód már hét és fél perc hosszú. Az új videóval tehát a végéhez érkezett az Astartes projekt ezen fejezete, az alkotó viszont egyetlen percre sem akar leállni, van még a fejében egy csomó egyéb Warhammer történet, amelyeket szintén el szeretne mesélni nekünk - ennek érdekében Patreonon várja a támogatókat. Mi pedig természetesen piszkosul örülünk, ha a jövőben is meglep bennünket ehhez fogható videókkal. 

Ha egyébként hozzám hasonlóan azon agyalnátok, hogy vajon melyik űrgárdista káptalanház szerepel a videóban, akkor ne törjétek a fejeteket, ugyanis egy teljesen újat álmodott meg az Astartes készítője:

Ti milyen Warhammer 40,000 sztorikat néznétek még meg hasonló minőségű animációk formájában? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)