Hirdetés

Így készült el a Warhammer 40K ikonikus fegyvere a valóságban

|

A Man at Arms kovácsai kétségtelenül értenek a fegyverekhez, hiszen rengeteg játékbeli kardot és egyebet készítettek már. Egy hatalmas láncfűrészes kard miért is jelentene nekik gondot?

Hirdetés

A Warhammer 40K mindig is forró topik volt a játékrajongók között, így mindenki tudja, hogy mi az a Chainsword, és mennyire fáj ha megtalálnak vele (jó, utóbbit remélem nem tudja senki). A Man at Arms most elkészítette ennek a borzalmasan csodálatos fegyvernek a működő verzióját.

A fenti videóban megnézhetitek, ahogy a srácok megalkották a Chainsword egyes részeit, összerakták, majd használták is őket. Tudni kellett ugyanis, hogy mennyire állja meg a helyét az eszköz, hogyha véletlenül tejes flakonokkal támadnának a birodalomra a gonosz génorzók.

Ha mindezt játékokban is kipróbálnátok, akkor legközelebb a Space Hulk: Deathwingben, még idén novemberben, vagy jövőre a Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr csataterein lengethetitek majd a Chainswordot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)