Hirdetés

Ritkán látunk ilyen izgalmas Warhammer 40K cosplayt

|

Amikor valaki a Warhammer 40K világából kölcsönzi a felszerelését az általában azt jelenti, hogy űrgárdista páncélzatban vonulnak fel emberek. Most azonban teljesen más a helyzet.

Hirdetés

A Warhammer 40K világában vannak az emberek meg mindenki más. Utóbbiakból nem ismernénk senkit, ha csak a cosplayerekre hivatkoznánk, de szerencsére itt van most Narga, aki egy nagyon izgalmas Eldar karakterrel lepett meg bennünket.

Narga maga készítette el a felszerelést, aminek építését egyébként le is videózta. Az Eldar Banshee páncél összeállítása nem volt egyszerű, ezért is dokumentálta annak minden lépését.

Megérte dolgozni vele, legalábbis mi beleszerettünk a végeredménybe. Ehhez mondjuk a fotós is hozzájárult, aki KIRA néven dolgozik, és a linken nézhetitek meg többi munkáját.

A hölgy egyébként rengeteg izgalmas szereléssel állt már elő, például egy Jaina és Arthas szettel is. Ha át akarnátok böngészni további munkáit, akkor erre a linkre kattanjatok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)