Hirdetés

Egyetlen rajongónak köszönhetjük ezt a zseniális Warhammer 40,000-filmet

|

A több részre bontott alkotás készítője az animációval és a hangeffektekkel is kiváló munkát végzett.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy mekkora népszerűségnek örvend a Warhammer 40,000 sötét világa, még nem igazán készült hozzá hivatalos film vagy sorozat. A rajongók persze néha előállnak egy-egy saját alkotással, és olykor az is előfordul, hogy a végeredmény egészen profi lesz.

Hirdetés

Az Astartes nevű rajongói filmnek tavaly jelent meg az első felvonás a YouTube-on, a legutóbbi, szám szerint negyedik rész pedig néhány napja vált elérhetővé. A sztori nincsen túlbonyolítva, mivel nagyjából annyiról szól, hogy Űrgárdisták egy csoportja összecsap néhány rosszfiúval, de az alkotás különlegességét nem is ez, hanem az aprólékos kidolgozottsága adja. A film készítője sok apró részletre odafigyelt, így az embernek olyan érzése lehet, mintha egy hivatalos videojátékhoz tartozó kisfilmet nézne.

Az eredeti tervek szerint öt részből fog állni a film, így még hátra van a záróepizód, de az eddig kiadott videókat mind megnézhetitek alább. Nem túl hosszúak, úgyhogy csak néhány percet kell rászánnotok az egészre, de mindenképp érdemes belekukkantani.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)