Hirdetés

Warhammer 40,000 sorozat készül, Henry Cavill lehet a főszereplő

|

Se Vaják, se Superman nem lesz egy ideig Henry Cavill, de valami ezeknél is nagyobb dolog készül az Amazon háza táján.

Hirdetés

Követni is alig tudjuk, olyan gyorsan pörögnek az események Henry Cavill körül. Az utóbbi napokban:

  • Dwayne Johnson bejelentette, hogy ő a legjobb Superman, és rá épülnek majd a jövő DC-szuperhősfilmjei;
  • James Gunn, a DC-moziverzum feje sértődötten reagált, amikor valaki megvádolta, hogy biztos nem kedveli a színészt, ezért nem láthattuk egy Black Adam-cameót leszámítva Supermanként az utóbbi években;
  • majd bejelentette, hogy a következő (és lehet, hogy az összes) Superman-mozi Cavill nélkül készül;
  • az is kiderült, hogy a Witcher-sorozathoz sem tér vissza, marad a szerep Liam Hemsworthnél.

A sok rossz hír után az Amazon ledobta az atombombát:

Henry Cavill a Warhammer 40,000 világában tér vissza, (fő)szerepet kap majd ugyanis a szerepjáték világa alapján készülő sorozatban.

Egyelőre semmi konkrétum nem ismert, sem a showrunnereket, írókat, sem a sztorit nem ismerjük, nem tudni tehát, feldolgozás vagy eredeti történet lesz-e az 1987-es táblajáték (azóta pedig számtalan regény, képregény, videojáték) alapján készülő sorozatnak. Azt pedig végképp nem tudjuk, milyen szerep jut majd Cavillnek, de nagyon reméljük, hogy űrgárdistát alakít majd.

Hirdetés

Biztató azonban, hogy a sorozatot a Vertigo Entertainment felügyeli majd; ők készítik a BioShock-filmet és Horizon Zero Dawn-sorozatot is, és olyan nagyszerű mozik fűződnek a nevükhöz, mint az It, az Álomdoktor, A barbár, a Kinek a háza, sorozatfronton pedig a méltatlanul elfeledett, két évadot megélt Ördögűző.

A Warhammer 40,000 univerzuma pedig nyomasztóbb és szórakoztatóbb, mint valaha, a legújabb ebben játszódó játékot, a Darktide-ot legalábbis imádtuk.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)