Hirdetés

Egy magyar lány Warhammer cosplayén ámul a világ

|

Teljesen lenyűgözött minket ez a Warhammer 40k témájú cosplay, aminek ráadásul egy magyar hölgy az elkövetője.

Hirdetés

Nem kevés Warhammer témájú játék készül mostanában, szóval egyáltalán nem meglepő, ha ennek hatására a cosplayereknek is megjön a kedve hozzá, hogy a Games Workshop töretlenül népszerű univerzumából válasszák ki a követező projektjüket.

Az alábbi Ordo Hereticus cosplayt nem más készítette, mint Jobbágy Ildikó,  akit a hazai cosplay rajongói valószínűleg Okkido Cosplay néven ismerhetnek. Ildikó a tíz éves pályafutása során igen szép sikereket ért el a műfajban, a legújabb alkotása pedig szintén egy kitűnő darab.

Érdekesség, hogy míg az öltözék nagyrésze olyan, mintha fémből lenne, valójában egy Worbla nevű, hideg hatására megszilárduló műanyagból készült, amit magas hőmérsékleten igen jól lehet formálni. Ildikó elmondása szerint a könyvek egyike kézzel íródott (ez azért nem semmi), a fegyverben pedig egy elektromos áramkör is van, hogy világítson és hangot adjon, amikor valaki meghúzza a ravaszt.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)