Hirdetés

Watch Dogs 2 - a hullával szelfizés is ér, és más érdekességek

|

A DefendTheHouse csapata elkezdte megvizsgálni a Watch Dogs 2 mítoszait is, így megtudtuk például, hogy nem kell félni a víztől, és hogy el lehet rugaszkodni egy drónról a másik drónnal.

Hirdetés

Továbbra is fantasztikus, amit a DefendTheHouse csinál. Összesen 14 videóban rombolták le vagy erősítették meg a Grand Theft Auto V mítoszait, de már a Battlefield 1 kapcsán is a negyediknél járnak.

Nem maradhatott ki a Watch Dogs 2 sem. Az első videó mindössze 3 perc hosszú, és többnyire megerősíteni sikerült a vizsgálatok tárgyait, csak egy feltételezés nem vált be. Megtudhattuk, hogy a jumper drón használhatja Marcust vagy egy másik drónt ugratónak, és hogy a víz nem sebez. A többit fent láthatjátok.

A játék PS4-re és Xbox One-ra már elérhető, november 29-én jön PC-re. Remélhetőleg addigra a multi is gondtalanul menni fog.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)