Hirdetés

Watch Dogs - profi rajongói film készült

|

Az Infectious Designer csapata nem volt hajlandó beletörődni a Watch Dogs csúsztatásába, inkább elkészített nekünk egy filmet.

Hirdetés

A hollywoodi filmesek pár kivételtől eltekintve soha nem készítettek még olyan minőségi videojáték-adaptációt, mint a lelkes rajongók: ezeknek a kisfilmeknek alapeleme, hogy szívvel-lélekkel készültek, játékosoktól-játékosoknak. Nincs ez másként a legújabb Watch Dogs rajongói film esetében sem.

Nincs jobb szó rá: az Infectious Designer munkája lenyűgöző. A rendezői feladatokat ellátó Brian Curtin nem csupán arra figyelt oda, hogy a kisfilmben szereplő Aiden (Matthew Sumner) hű legyen a Ubisoft által kitalált figurához, de a Watch Dogs trailerekre jellemző hangulat, a jól megkoreografált harcok és a jellegzetes kamerabeállítások is visszaköszönnek. A remekül alkalmazott hackelős rész pedig csak hab a tortán:

A zene Tatenda Zvarayi munkája, szintén dicséretet érdemel. Mit gondoltok a megvalósításról? Örülnétek, ha a jelenleg is formálódó hivatalos Watch Dogs film is hasonló lenne?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)