Hirdetés

Ilyenek lettek volna a törölt Watchmen videojátékok

|

A törölt és kiadatlan játékokkal foglalkozó Unseen64 csatorna újabb gyöngyszemet mutat be, ez pedig a soha meg nem valósult Watchmen adaptációk kulisszák mögötti videója.

Hirdetés

Többször hangzott el idén az "ilyen lett volna ha" feltételezés, mint vártuk, ráadásul olyan projektek esetében, mint az ókori Rómában játszódó Call of Duty, a törölt Metallica játék vagy éppen a napvilágot soha nem látott Szellemlovas adaptáció. És még nincs vége az évnek. 

Ha az ember követni kezdi az Unseen64 nevezetű YouTube csatornát, csodákra lelhet, hiszen jellemzően olyan projekteket túrnak elő a játékipar virtuális szemeteséből, amiket ugyan elkezdtek készíteni, ám soha nem fejezték be őket teljesen. Ilyen az Alan Moore zseniális képregénye, a Watchmen és Zack Snyder filmváltozata alapján készült videojáték- és egyéb próbálkozások is, amelyekben egy a közös: nem érhették meg azt a fázist, hogy eljussanak hozzánk: 

A legérdekesebb mind közül talán az a nyitott világú cím, amelyben a közönség egyik kedvence, Rorschach felett vehettük volna át az irányítást, de az is érdekesnek tűnik, amelyben az előzményeket akarták elmesélni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)