Hirdetés

We Happy Few - készül a filmadaptáció

|

Az utóbbi évek egyik legérdekesebb ötletére csapott le a Pitch Perfectért is felelős Gold Circle Entertainment.

Hirdetés

Az utóbbi években rengeteg túlélőjáték jelent meg, de ezek közül mindenképpen az egyik legérdekesebb a We Happy Few. A 60-as évekbeli Angliában játszó, háború utáni bűntudatot középpontba helyező disztópikus történet rendkívül fantáziadús és kellően ijesztő ahhoz, hogy akár egy film alapját is képezhetné és amilyen szerencsénk van, pontosan ez fog történni.

A játékot fejlesztő Compulsion Games a Variety magazinnak árulta el a titkot, mely szerint a dj2 Entertainment és a Pitch Perfect filmekért is felelős Gold Circle Entertainment dolgoznak a filmadaptáción. Guillaume Provost, a Compulsion vezető fejlesztője szerint a dj2 munkatársai keresték fel őket az ötlettel kapcsolatban:

"Dmitri, Stephan és Dan nagyon lelkesek voltak és rendkívül jó ötleteik vannak arra, hogy miként lehetne olyan filmet csinálni, ami megőrzi a játékra jellemző sötét humort és megjelennek benne azok a központi témák, amikről a történet szól."

Dmitri M. Johnson, a dj2 vezérigazgatója hozzátette, hogy egy olyan filmet szeretnének készíteni, ami úgy marad hű az eredeti történethez, hogy közben meg is tudja lepni a rajongókat. Egyébként nem ez az egyetlen játékadaptáció, amivel a stúdió foglalkozik, mert már dolgoznak a Donnie Yen főszereplésével készülő Sleeping Dogs filmen, illetve egy Sonic the Hedgehog adaptáción is.

Ti mit gondoltok? Milyen filmet lehet kihozni a We Happy Few-ból?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)