Hirdetés

Így néz ki a Westworld a The Simsben

|

Nem kellett sokáig várni, hogy valaki egy játékban reprodukálja a Westworld különös világát.

Hirdetés

A Westworld volt az idei év egyik legsikeresebb új sorozata, a rajongók minden egyes epizódot újabb és újabb teóriákkal igyekeztek megmagyarázni. Elkerülhetetlen volt, hogy előbb-utóbb a videojátékokig is eljusson az őrület.

Mivel a Westworldben ábrázolt sci-fi "vidámpark" is egyfajta szimuláció, ezért nem is lehetne jobb játékot választani a sorozathoz, mint a The Sims. A Reddit egyik felhasználója úgy döntött, hogy reprodukálja Westworldöt a The Sims 3-on belül és közzé is tett néhány képet a végeredményből, ami egészen jól felidézi a sorozat hangulatát.

A YouTube-on is megjelent egy hasonló kísérlet, habár Katverse próbálkozása inkább arra fókuszált, hogy a történet egyik főszereplőjét, Dolorest minél hitelesebben megalkossa a The Sims 4-ben.

Nektek melyik verzió tetszik jobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)