Hirdetés

Ezt a Vaják sorozatot már most megnézheted

|

Talán nem mindenki tudja, de közel húsz éve készült már egy széria Ríviai Geraltról a lengyeleknél. Nem szívesen tesszük ki a polcra, de legalább már nézhető.

Hirdetés

Jelenleg minden The Witcher-rajongó újrajátssza a CD Projekt RED játékait és újraolvassa a világot megteremtő Andrzej Sapkowski regényeit, hogy kibírja addig, amíg a Netflix adaptációja elrajtol december 20-án Henry Cavill főszereplésével. De nem pusztán ezekkel lehet elütni az időt a premierig, hanem akár egy korábbi, 2002-es Vaják sorozattal is. 

Hirdetés

A lengyel széria Michal Szczerbic (Róza) forgatókönyve alapján, Marek Brodzki rendezésében készült (ő követte el a szintén Wiedzmin, angolul The Hexer névre keresztelt 2001-es filmet is) és Sapkowski két könyvét, Az utolsó kívánságot és A végzet kardját dolgozza fel. Ebben a feldolgozásban az a Michal Zebrowski keltette életre Ríviai Geraltot, akit többek között láthattatok a 2002-es A zongoristában és a 2008-as Kábulatban is, valamint ő szinkronizálja Johnny Silverhandet a Cyberpunk 2077 lengyel változatában. 

A sorozatot a nem túl acélos minőség miatt 13 epizód után kaszálták, azonban a legelhivatottabb rajongók számára így is megérhet egy megtekintést. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)