Hirdetés

Napi büntetés: amikor a Windows 10 a CS:GO stream közepén frissít

|

Erik Flom csak egy kis Counter-Strike-ot akart streamelni, a Windows 10-nek viszont más tervei voltak az estére.

Hirdetés

Fl0m egy mára visszavonult Counter-Strike pro játékos, aki streameléssel keresi a kenyerét. Egy álmos éjszakán sem volt más tervben, csak hogy lövöldözzön egy kicsit a köz szórakoztatására. Ekkor döntött úgy a Windows, hogy a "fontos frissítések" fontosabbak a játéknál.

Fl0m pontosan ezért kapcsolta ki az összes automatikát az oprendszerben, hogy ilyen véletlenül se fordulhasson elő. Szinte hallom GLaDOS szintetikus röhögését a háttérben: a Windows 10 frissítéseket nem lehet elkerülni. Jönnek, ha akarod, ha nem, és nincs az az opció, ami megállíthatná őket. Akkor is betörnek, ha valaki tartja az ajtót, nézzétek meg erről a fenti videót.

Reméljük a Windows nem kezd el frissíteni addig, amíg gyorsan befejezem ezt a

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)