Hirdetés

Ma azt nézhetjük meg, ahogy Henry Cavill a Vajákból olvas

|

Remek videóval állt elő a Netflix, amiben a színész felolvas néhány részt a széria első kötetéből.

Hirdetés

Már nagyon közel van a netflixes Vaják premierje, amit mi sem jelez jobban, hogy tegnap megkaptuk hozzá az utolsó előzetest. Miután elmondta, milyen karakter is Geralt, kedvcsináló gyanánt a főszereplőt játszó színész kamera elé ült, hogy némi ízelítőt adjon nekünk a sorozat alapjául szolgáló könyvből.

Hirdetés

Cavill stílusosan, egy bőrfotelben ülve, itallal az oldalán vágott bele Az utolsó kívánság felolvasásába a Netflix új videójában. Leginkább azt a részt ismerhetjük meg, amikor Geralt összetűzésbe keveredik Vizimában, és több emberrel is végez. Cavill eléggé beleéli magát a mesélő szerepébe, így nem egy száraz előadást kell végighallgatnunk, és a hozzászólások alapján úgy tűnik, nagyon bejött ez az egész a rajongóknak.

Szóval ilyen az, ha a vaják Vajákot olvas. Nektek hogy tetszett?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)