Hirdetés

Ilyen lenne a The Witcher a Szamuráj Jack stílusában

|

Egy ügyes rajongói videóban született meg a stílusos crossover.

Hirdetés

Rengeteg crossovert vagy frappáns vendégszereplést láttunk már életünk során, de amikor a The Witcher széria Geraltja hirtelen Szamuráj Jack világában találja magát, az megér egy misét.

Hirdetés

A Cartoon Network eszméletlen hangulatos rajzfilmsorozata még 2001-ben indult útjára, ami széles körben hatalmas népszerűségnek örvendett, olyannyira, hogy 2016-ban, bő 12 évnyi szünet után berendelték a sorozat folytatását, méghozzá az eredeti alkotó, Genndy Tartakovsky rendezésében. Az új évad továbbra is hibátlan minőséget képviselt, de most már tudjuk, hogy Ríviai Geralttal még Jack kalandját is fel lehetett volna dobni.

A váratlan crossovert a Mash frissen renovált YouTube csatornája töltötte fel, akiknek szakterülete az ilyen és ehhez hasonló kombók meganimálása. A szűk négyperces videó cselekménye szorosan kötődik a The Witcher játékokhoz, hiszen Geralt épp egy griffet igyekszik leteríteni. A stílus maga viszont hamisítatlan Szamuráj Jack a letisztult képsorokkal, a Távol-keletre jellemző hangulat pedig meglepően jól fekszik a lengyel műnek.  

Ti milyen crossovert néznétek meg a legszívesebben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)