Hirdetés

Wolfenstein, Tekken és The Evil Within képregények készülnek

|

Akinek nem volt elég a Wolfenstein II: The New Colossus, a The Evil Within 2 vagy a Tekken 7, decemberben képregényekkel mélyülhet el a három franchise világában.

Hirdetés

Ha esetleg nincs időtök arra, hogy nekiálljatok egy regénynek, próbálkozzatok bátran képregényekkel. Én most vagyok a 2015-ös, Marvel-féle Darth Vader sztori átrágásának felénél, azt például szívből tudom ajánlani. 

Hirdetés

Persze nem szeretheti mindenki a Star Warst, de szerencsére a kínálat elég széles, és december 19-én még tovább bővül, ugyanis érkeznek a Titan Comics Wolfenstein, Tekken és The Evil Within képregényei.

A Dan Watters által írt és Piotr Kowalski, valamint Ronilson Freire rajzaiból összálló Wolfenstein Volume 1 a New Colossus eseményei előtt játszódik, 1960-ban, és Blazkowicz, valamint az amerikai ellenállók állnak a középpontjában. 

A The Evil Within: Interlude eseményei a két játék közötti időben zajlanak. A történetet Ryan O'Sullivan írja, a rajzokért Szymon Kudranski és Damien Worm felel. Castellanos nyomozónak vissza kell térnie a rémálomba, hogy megoldjon egy ügyet. 

A harmadik a Tekken: Blood Feud, melyet Cavan Scott ír és Andie Tong rajzol. Szó esik benne a Mishima klánról, illetve az azt, valamint az egész univerzumot szétszakító fenyegetésről, amit a King of the Iron Fist bajnoksággal lehet megállítani. 

Mindhárom 16,99 dollárnak megfelelő összegért lesz beszerezhető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)