Hirdetés

Napi büntetés: Egy lengyel beszélgetős műsorban valamiért percekig retro játékok mentek a háttérben

|

Úgy tűnik, valaki megunta a beszélgetést, és elkezdett Wolfensteinezni és International Karatézni.

Hirdetés

A témában a kedvencünk talán örökre a világszerte nagy karriert befutott, Duna TV-n elvetődős videó lesz, de valami év végi válogatásban biztosan látni fogjuk ezt is.

Hirdetés

A TVP Info betelefonálós, beszélgetős műsorában nem a videojátékokról volt szó, viszont az alábbi videóban 25 perc környékén megjelent az International Karate, amit nem sokkal később a Wolfensteinre cseréltek le. Mikor a műsorvezetők észrevették, hogy valami nem oké, megjegyezték, hogy kollégájuk valószínűleg unatkozott, és legyen szíves kikapcsolni, mert horogkeresztek vannak a játékban, és nem szeretnének a New York Times címlapjára kerülni.

Közben egyébként becsúszott valami teljesen abszurd videoklip is, az feltehetően szándékosan. Kopott a lengyeltudásom, de aki érti, miért, írja meg kommentben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)