Hirdetés

World of Tanks - Dolph Lundgren péknek áll az új reklámban

|

Újabb akcióhőssel forgatott egy mókás reklámot a Wargaming csapata, ezúttal Dolph Lundgren talált rá a World of Tanksre.

Hirdetés

Tavaly már a múlt egy nagy akcióhősét, Steven Seagalt rávette a Wargaming, hogy népszerűsítse egyik játékukat, ráadásul a színész akkor be is került a World of Warshipsbe. Most Dolph Lundgrenen van a sor, hogy harckocsiba pattanjon egy vicces reklámfilm erejéig.

A videó sztorija szerint az akcióhős egy új, igazán férfias hobbi után kutat, de különböző okoknál fogva egyik változat sem jön be, még a virtuális valóság sem. Aztán természetesen a World of Tanks lesz az optimális megoldás, arra viszont látszólag nem utal semmi, hogy Lundgren bekerülne a játékba Seagalhoz hasonlóan, aki az amerikai flotta parancsnoka lett a World of Warshipsben. Hacsak nem az ő igazságosztó tevékenységének tudjuk be, hogy újabb adag, több mint háromezer csaló megbüntetését jelentették be nemrég a készítők, akik közül több mint nyolcszáz rendszeres szabálysértő fiókját végleg kitiltották a World of Taknsből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)