Hirdetés

World of Warcraft: Battle for Azeroth - már olvashatók a gyűjtőihez járó novellák

|

A játék gyűjtői változatát vásárlók kézzelfogható formában kapják meg, de mindenki más elolvashatja a történeteket digitálisan, ingyen.

Hirdetés

Pontosan egy hét múlva jelenik meg a World of Warcraft: Battle for Azeroth. Remélhetőleg már mindenki leadta előrendelését, kivette szabadságát, és készen áll az új kalandokra.

Hirdetés

A napokban több videóval és egy kis vitázással hangolódhattunk, most pedig elolvashatjuk a Christie Golden által írt, a szövetségre fókuszáló Elegyt, valamint a Robert Brooks készítette, a hordáról szóló A Good Wart ezen az oldalon. Mindkettő középpontjában a leégetett Teldrassil áll, a két oldal saját szemszögéből meséli el a történetet. Aki nem szeretné ezeket elolvasni, nem marad ki semmiből, aki végigpörgeti őket, kap egy kis adalékot.

A kiegészítő pontban augusztus 14-én éjféltől lesz játszható nálunk. Készültök már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)