Hirdetés

Már tudjuk, mikor érkezik a World of Warcraft Chronicle harmadik kötete

|

A fantasy világ történelmét bemutató sorozat következő fejezetére bizony még várnunk kell egy darabig, de legalább már tudjuk, hogy jön.

Hirdetés

A Blizzard által indított World of Warcraft Chronicle-nek nem csak az a célja, hogy megismertesse velünk a Warcraft világában lezajlott eseményeket, hanem így a stúdió át is tudja írni egy kicsit a múltat, hogy az jobban passzoljon a jelenlegi történésekhez. Az első kettő remek volt, és valószínűleg a harmadik sem lesz különb, de ez csak jövőre derül ki.

Hirdetés

A stúdió a Dark Horse-szal együttműködve hozza el a rajongóknak a könyvsorozat harmadik kötetét, ami 2018. március 27-én debütál majd. A bejelentés mellé érkezett egy borítókép, és azt is megtudtuk, hogy a könyv azokra az eseményekre fókuszál majd, amelyek Azeroth modern történelmét alakították. Így többek között megismerhetjük Arthas Menethil, Illidan Stormrage, Jaina Produmore és más ikonikus szereplők háttérsztorijait is.

Ti olvastátok az előző két könyvet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)