Hirdetés

Warcraft-témájú részt kap a Family Guy

|

A sorozat e heti új epizódja a World of Warcraft világában játszódik majd, de nem pont olyan lesz, mint a South Park legendás része.

Hirdetés

Mi, gamerek különösen jól emlékszünk a South Park tizedik évadának nyolcadik részére, a Make Love, Not Warcraftra, amiben a srácok elég vadul WoW-oznak. Nem csak a videojátékos kötődés miatt volt a széria egyik legjobbja.

Hirdetés

Amerikai idő szerint vasárnap lesz a Family Guy új epizódjának premierje, ami, ahogy például a Star Wars-os részek, az adott univerzumban játszódik. A twitteren közzétett kép szerint Peter az orkok, Stewie az emberek vezére lesz.

Mit tippeltek, melyik karakter milyen szerepet kaphat? Meg vajon befér trollnak, vagy valami még annál is kevésbé bájos karaktert osztanak neki?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)