Hirdetés

A Dark Horse és a Blizzard egy új World of Warcraft képregénysorozattal készül

|

Izgalmas bejelentéssel lepett meg minket a népszerű képregény kiadó: új formában ismerhetjük meg Azeroth történetét.

Hirdetés

A Blizzard Entertainment és a Dark Horse Comic bejelentették, hogy összeállnak egy új sorozatra, ami ezúttal magának, a Warcraft univerzumnak a korai történetét meséli majd el. A széria címe World of Warcraft: Chronicle. Eredeti, na.

Az első rész egy keményborítós kiadásban jelenik meg, ami a rajongókat az Alliance és a Horde létezése előtti időkbe röpíti. Megismerhetitek majd az univerzum születésének történetét, különböző uralkodók felemelkedését és bukását, és az eseményeket, melyek olyanná formálták Azerothot, amilyennek most ismerjük. Mindehhez hozzájön majd 20 teljes oldalnyi illusztráció a World of Warcraftról, Peter Leetől.

A World of Warcraft: Chronicle Volume One 2015. november 4-én kerül a képregény üzletek polcaira, és november 17-én jelenik meg a könyvesboltokban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)