Hirdetés

World of Warcraft - a legendás játék történelme 50 percben

|

A Ion és a csapat nagyjai leültek a kamera elé, és elmesélték nagyobb pontokban a WoW diadalmenetét.

Hirdetés

Valahányszor felhozom a World of Warcraftot, valaki mindig kiköpi magából a "halott játék kifejezést" annak ellenére, hogy egyébként még mindig a világ legnépszerűbb havidíjas MMORPG-jéről beszélünk, amit milliók játszanak napi szinten.

Hirdetés

Ion Hazzikostas, a Blizzard WoW csapatának jelenlegi feje Azeroth kalandozója a kezdetek óta, a Wrath of the Lich King óta pedig a fejlesztőcsapat tagja. A WIRED kamerái előtt elmesélte személyes történetét a játékkal, és belement abba is, hogy a Vanillától hogyan jutottunk el a hamarosan megjelenő Battle for Azerothig. Helyezkedjetek kényelembe, ez a történelemóra bizony 50 perces lesz.

Mint megszállott játékos, aki a Vanilla óta járja a Blizzard virtuális világát nem lehetnék hálásabb a csapatnak a játékért. Ti játszottatok valamikor, esetleg játszotok még a World of Warcrafttal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)