Hirdetés

Ilyen lenne a World of Warcraft netflixes sorozatként

|

Ütős rajongói előzetes jelent meg a YouTube-on, ami bemutatja, milyen lehetne egy széria a Blizzard népszerű MMORPG-je alapján.

Hirdetés

A World of Warcraft rajongói nem csak a monitorok előtt ülve találkozhatnak kedvenc alkotásukkal, ugyanis már több könyv, képregény, és még egy film is készült a Blizzard fantasy világához. Simán lehetne a következő lépés egy tévésorozat.

Hirdetés

Egy Str1der nevű youtubernek köszönhetően megnézhetjük, milyen lenne az, ha a Netflix egyszer csak úgy döntene, sorozatot készít a World of Warcraft alapján. Elég egyszerű recept alapján készült el az anyag, hiszen mindössze különféle WoW-os trailerekből és videókból kivágott részleteket láthatunk, ám a végeredmény mégis egész jó lett.

Szerintetek jó sorozatot lehetne készíteni a WoW-ból?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)