Hirdetés

World of Warcraft szakácskönyv - készítsd el Azeroth kedvenc ételeit

|

Készül egy szakácskönyv, ami a Blizzard népszerű MMO játékának ismert fogásait mutatja be.

Hirdetés

Ha imádod a World of Warcraft világát és a konyhában sem vagy teljesen ügyetlen, akkor ezt a szakácskönyvet pontosan neked találták ki. Idén októberben érkezik a World of Warcraft: The Official Cookbook.

Már nem csak játékon belül fejlesztheted a cooking skilledet. Pár hónapon belül ugyanis megjelenik a hivatalos World of Warcraft szakácskönyv, ami olyan remekül festő ételek receptjeit kínálja, mint például a Dragon's Breath Chili. A keményfedeles könyv ára 35 dollár (körülbelül 9800 forint), de ha már most előrendelitek, akkor 21,47 dollárért (nagyjából 6000 forintért) megkaphatjátok. Ez nem is olyan vészes ár egy ilyen különleges szakácskönyvért. Mutatunk pár képet az eddig közzétett receptekről, hátha így könnyebb lesz a döntés, hogy lecsaptok-e a könyvre:

Ti milyen játékbéli receptet látnátok szívesen viszont a hivatalos szakácskönyvben? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)