Hirdetés

World of Warcraft: Warlords of Draenor - a bevezető film 8-bites verzióban

|

Hiába, a retro sosem megy ki a divatból. Hangok, zene, és a képi világ, egy az egyben át lett ültetve a letűnt korok hardveres képességének szintjére.

Hirdetés

Hiába a csili-vili Full-HD grafika, úgy tűnik, mi gamerek visszavágyunk a régmúlt korok játékkultúrájába. Ha már a mai játékok ma már csak múzeumokban látható konzolok idejére visszarepítéséből ekkora trend lett, nem maradhatott el a World of Warcraft: Warlords of Draenor nyitó filmjének retrósítása sem.

A csodás Ian Beckmannek köszönhetjük az alábbi alkotást, ahol Gul'Dan ajánlatát az előző évezred grafikai részletessége mellett utasítja vissza Garrosh.

Más kérdés, hogy a Press Star felirat villogása helyett inkább a sorbaállás nem kicsit frusztráló élménye fogadja a játékosokat, de gondolom a film készítése közben erre nem gondolt Beckman úr. Ha már a Warlords of Draenor a Warcraft-univerzum alternatív múltját mutatja be, ez a trailer akár szólhatna is a World of Warcraft alternatív múltjáról.

Nektek hogy tetszett a nyolcbites hódítókról szóló trailer?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)